Skrevet af on januar 31, 2018

Hos nogle firmaer er bundlinjen det allervigtigste og disse firmaer har det med at negligere nogle andre ting så som kundepleje. Sådan er det dog heldigvis ikke alle steder, som har det for man kan sagtens finde et firma, som går op i, at folk går med et smil. I både Vig og Odsherred kan man for eksempel finde et autoværksted som Vig Autocenter, hvor det ikke bare handler om at tjene mange penge, men hvor man også går meget op i, at de kunder, som kommer ind i butikken de går derfra med et smil om læben og i godt humør fordi, at de har fået den helt rette kundepleje.

Et autoværksted med god service

Hos et autoværksted vil man dog så meget ofte opleve, at det ender med at bundlinjen bliver bedre hvis man har en god kundeservice. For tager man til et autoværksted hvor man får en rigtig god service er der meget stor sandsynlighed for, at man ender med at komme igen, hvilket skaber en god og loyal kreds af kunder, som står klar til at købe noget af en. Derfor er det aldrig spildte kræfter at fokusere på kundepleje på et autoværksted. Det kræver, at man skal prioritere kunderne meget og især handler det om, at man rent faktisk hører på hvad kunden siger i stedet for blot at gå ud fra, at kunden siger hvad man selv tror de siger. Det kræver slet og ret, at man slår ørene ud for kun på den måde kan man gøre det til den bedste oplevelse for kunderne at komme til ens autoværksted.

En af måderne hvorpå man kan opnå en rigtig god kontakt til kunderne i et autoværksted er hvis man ser dem ofte. Det kan nemlig være med til, at man lærer hinanden bedre at kende og uanset hvilken menneskelig relation der er tale om, så er det noget der kan betale sig at gå op i. Netop derfor er der mange som vælger at gå meget op i at have lokale kunder. For hvis kunderne til et autoværksted bor tæt på vil der være større sandsynlighed for, at de netop vælger dit autoværksted frem for så mange andre. Og det skyldes netop, at de ikke skal så langt samtidig med, at de har været der så mange gange, at de måske endda begynder at føle sig hjemme.

Små og større reparationer på autoværksted

På et godt autoværksted er det ikke kun de små eller store reparationer du kan få udført. For du kan nemlig få udført begge dele og det er en af de ting, der netop kendetegner et godt autoværksted. For uanset om det er fordi, at du har et fladt hjul eller om du skal have skiftet hele undervognen så bør du kunne gå ind til det samme autoværksted og sige, hvad du skal have lavet med en forventning om, at opgaven bliver udført tilfredsstillende som du ønsker det. Også hvis du skal have udført rustbeskyttelse er det noget, som du kan få udført hos næsten ethvert autoværksted og hvis ikke det er en opgave de udfører kan det være, at du skal se dig om et andet autoværksted.

Skrevet i:Biler

Kommentarer

Vær den første til at kommentere

Efterlad en besked

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*