Skrevet af on april 19, 2019

Når man kommer op i alderen, kan det godt være svært at overskue at skulle finde en partner i tilfældet af man ikke har nogen. Det kan være, at man har været gift el. i andre langvarige forhold, og simpelthen ikke kan overskue el. ikke har tiden til et nyt forhold. Men livet er kort og kærlighed gør livet værd at leve. Også selvom du er ved at være oppe i alderen, så har du stadig chancen for at møde en og blive forelsket igen, kærlighed har nemlig ingen alder. Tiderne har ændret sig, og i dag foregår meget dating online. Det er derfor nærtliggende at beskrive de muligheder, som man har for at finde kærlighed online for ældre mennesker. Du vil finde information herom i denne artikel. Den er til for at hjælpe dig med at finde kærligheden, blandt andet en anmeldelse af Senior.dk.

Anmeldelse af Senior.dk

Det er en rimelig standard side for dating. Det tager ikke særligt lang tid at få oprettet sin profil, således at man kan komme hurtigt i gang med at finde kærligheden. Den stiller ikke en masse unødvendige spørgsmål om dig, men kun de mest nødvendige, såsom køn, alder osv. Derudover kræver det en tekst på din profil og lidt om, hvad du f.eks. søger i en partner. Hvis du ikke betaler for hjemmesiden, så har du kun mulighed for at kigge rundt på websitet. Hvis du betaler, så kan du skrive til andre, bruge chatten og forum. Med en betalt profil kan du også se, hvem der er interesseret i din profil. Det er jo meget smart.

Hjemmesidens funktioner for søgning fungerer umiddelbart godt – der er altid en del mennesker online. Det vil sige, at siden ikke er død – du kan roligt anvende og betale for den. Den gennemsnitlige alder for senior dating er mellem 40-60 år. Det vil sige, at det er en relativ gammel datingside, men den hedder jo også Senior.dk, så det ville ikke være mærkeligt at nævne det i en anmeldelse af Senior.dk. Navnet giver det også lidt væk.

Det er ikke dyrt at oprette sig. Det koster 125kr for en måneds medlemskab. Der er rabat, hvis man ønsker at købe flere måneder ad gangen. Jo flere måneder man skriver sig op til, desto mindre bliver prisen per måned. Det vil sige, at den falder gradvist. Så det kan godt betale sig at skrive sig op til flere måneder ad gangen. Hvis du er usikker, så start med en måned og derefter beslut dig for om du kan lide hjemmesiden. I det tilfælde kan du med fordel forlænge den.

Andre datingsider for ældre

Udover Senior.dk, som beskrevet i anmeldelse af Senior.dk ovenover, findes der flere datingsider for ældre. 40Plus.dk er også en anden hjemmeside for ældre, der ønsker at date. Der er mere aktivitet på denne side end Senior.dk, selvom der stadig er rigelig aktivitet. Senior.dk minder mere om den datingside, som hedder 50PlusMatch.dk, hvor der også er klart flest ældre mennesker.

Skrevet i:Livet

Kommentarer

Vær den første til at kommentere

Efterlad en besked

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*