Skrevet af on august 13, 2020

Hvis du står og mangler penge akut, kan det være en mulighed at ansøge om et kviklån. Hvis du for eksempel er blevet inviteret på en lækker spaweekend eller har fundet et godt tilbudt på en trailer, kan det være en mulighed for dig at foretage et kviklån. Du bestemmer helt selv, hvad du låner penge til, og behøver ikke have en forklaring på, hvorfor du skal låne penge. Det er nemt og hurtigt at ansøge om et kviklån, og du behøver ikke engang forlade hjemmet for at gøre det. Du kan nemlig ansøge om et kviklån via internettet på kviklanet.dk.

Undersøg om du kan ansøge om et kviklån

Du kan ansøge om et kviklån, hvis:

  • Du ikke er registreret i RKI
  • Du har dansk folkeregisteradresse
  • Du har dansk CPR-nummer
  • Du er minimum enten 18, 23 eller 25 år (forskelligt fra låneudbyder til låneudbyder)

Hvis du opfylder disse krav, vil du typisk blive godkendt til et kviklån. Du vil oftest modtage pengene på din bankkonto inden for en enkelt time. Så hvis du har brug for penge lige med det samme, er et kviklån svaret. Det er forskelligt, hvor meget det koster at låne et kviklån. Det er derfor en god idé, at du regner ud, hvor meget det vil koste dig, inden du trykker ’ja tak’ til at modtage lånet.

I dag er der dog så meget konkurrence på markedet, når det kommer til kviklån – og det er faktisk til din fordel. Mange udbydere tilbyder nemlig et gratis kviklån til alle førstegangskunder. Du kan derfor låne op til et bestemt beløb helt gratis. Hvis du allerede har ansøgt og fået udbetalt et kviklån, så koster det selvfølgelig penge afhængig af løbetid, lånebeløb, renter samt ÅOP.

Fordele ved kviklån

Den største fordel ved kviklån er, at du nemt og hurtigt kan modtage penge på din bankkonto. Du behøver ikke at vente på svar i flere uger eller måneder, men kan hurtigt få svar på, om du er godkendt eller ej. Derudover kan du både låne mindre beløb eller ret store beløb. Så hvis du har brug for penge med det samme til husleje, vand, telefonregningen, internet, varme eller elektricitet, er kviklån en god mulighed.

Overvejelser inden du ansøger om et kviklån

Inden du sætter dig ned og ansøger om et kviklån, er det en god idé først at gøre sig nogle overvejelser. Har jeg reelt brug for lånet? Kan jeg betale det tilbage? Hvad skal jeg bruge pengene til? Hvis du reelt ikke har brug for penge her og nu, så er det måske ikke det rette at foretage et kviklån. Det kan blive dyrt for dig i længden, og det vil derfor være en fordel, hvis du i stedet vælger at spare op til det, som du vil bruge kviklånet til.

Det er ikke vigtigt at købe en ny trailer nu og her eller at tage på den perfekte rejse, hvis du ikke har pengene til at betale lånet tilbage.

Læs flere interessante erhvervsnyheder

Skrevet i:Penge
Tags:

Kommentarer

Vær den første til at kommentere

Efterlad en besked

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*