Skrevet af on juli 13, 2018

Når du er i fast parforhold, kan der være fint gang i soveværelset. Er du i stedet uden fast partner, begynder du måske at savne kødets lyst. Men du kan faktisk få tilfredsstillet din lyst, uden at du behøver have en partner. Markedet indenfor sexdukker har udviklet sig rigtig meget, hvilket har givet mere realistiske sexdukker. Med en dukke har du fuld kontrol, og du har muligheden for at udleve nogen af dine fantasier. Uanset om du er til mandlige eller kvindelige dukker, så er der en sexdukke, der passer til dig.

Den kvindelige dukker

Den kvindelige sexdukke findes i en bred vifte af modeller. Ved nogen modeller får du kun den nedre region, mens andre dukker er udformet som en mere eller mindre komplet kvindekrop. Den komplette kvindekrop giver den mest realistisk oplevelse af at være sammen med en parner.

Dukker med tre anvendelsesmuligheder er meget populære. De kan anvendes oralt, analt og vaginalt. Samtidig kan du rotere dukkerne, så du kan anvende dem i forskellige positioner.

Der er stor fokus på den realistiske oplevelse. Det vil sige, at dukkerne har en meget lang holdbarhed og meget høj kvalitet. Den høje kvalitet gør det muligt for dig, hvis du godt kan lidt at være lidt voldsom i sengen. Dukkerne er utroligt holdbare og kan klare en del modstand. Klip og skær dog ikke i dukkerne. Et hul medfører, at dukkerne hurtigt går til.

Rengøringen af en sexdukke klares nemt. Efter brug skyldes det anale, orale eller vaginale hul med varmt vand, og herefter er dukken klar til næste brug.

Den mandlige dukke

Der er også udviklet mandlige sexdukker. Disse er nogen af de mest solgte på markedet. Ligesom de kvindelige dukker, fås også mandedukkerne i flere udgaver. Du kan vælge mellem en dukke, hvor du kun får en erigeret penis, eller du kan også få en mere oplevelsesrig dukke, hvor du får en komplet veltrænet mandekrop.

Den høje kvalitet af dukkerne gør det muligt for dig at skeje lidt ud, hvis det er det, du lyster. Samtidig skal du ikke tænke synderligt meget på rengøring af dukken efter brug. Vask dukken i varmt vand, og så er den klar til dig igen. Du kan med fordel opbevare din mandlige dukke i et skab, da den godt kan tåle at blive klemt lidt.

Den oppustelige dukke

Der findes også oppustelige sexdukker. En oppustelig dukke er, som navnet angiver, en dukke du selv puster op. Disse varierer meget i kvalitet. Den helt billige model kender du måske fra et bachelor party, hvor den såkaldte lolitadukke skal bruges som gave. Hvis du glemmer denne og i stedet vælger en oppustelig dukke af højere kvalitet, får du en meget mere realistisk oplevelse. Du tænker måske, at det er mærkeligt at have samleje med en oppustelig dukke, men hvis du overvinder denne tankegang, får du en oplevelse, du sent vil glemme.

Flere af Danmarks større forhandlere af sexudstyr har et bredt udvalg, og de står klar til at hjælpe dig med din dukke.

Kilde: https://lovebuddy.dk/sexdukke-bolledukker/

Skrevet i:Hygge

Kommentarer

Vær den første til at kommentere

Efterlad en besked

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*