Skrevet af on august 6, 2018

Hvad har du i hånden mest ofte i løbet af dagen – næst efter din telefon? Svaret er dine nøgler. Derfor er det en oplagt mulighed for reklame, at få dit logo på kundernes nøgler.

Når du skal vælge den helt rigtige nøglering er det godt, at der findes bureauer, der har specialiseret sig indenfor lige præcis den form for reklame, så du kan få kyndig vejledning og sikre dig, at du skiller dig ud og udstråler præcis det du ønsker.

Den klassiske nøglering

Den klassiske runde eller firkantede nøglering i klar plast, hvor du kan sætte dit logo, dit firmanavn eller en URL ind er altid et godt valg, hvis du ønsker en billig løsning, der kan stå i en bowle på disken, så folk selv kan tage en.

Eller måske som en lille ekstra ting at lægge i posen, når kunderne køber noget hos dig.

Er dit produkt ikke et fysisk produkt er nøgleringen en rigtig god måde for folk at huske dig på – og især gode minder kan vækkes til live via en fysisk ting.

Den lækre i læder

Er du i stedet på udkig efter noget mere eksklusivt og lækkert, der har en længer holdbarhed og som folk er mere tilbøjelige til at bruge kan du investere i en nøglering i læder med tryk.

Alene følelsen og synet af læder virker lækkert og elegant. Herudover bliver langt de fleste lædervarer bare mere lækre ved brug. Patina er guld værd, når det kommer til lædervarer.

Du kan som udgangspunkt selv vælge formen på læderet, der udskæres og behandles af professionelle, så det får den optimale finish. Herefter kan du vælge at få trykt dit logo direkte på læderet, hvilket giver en ekstra flot og holdbar reklame for dit firma, der bare bliver skønnere og skønnere ved brug.

Scandinavian style

Verden over er Skandinavien kendt for sin rene, klare og lyse stil. Genkendeligt fordi der er tale om rene linier, lyse farver og brug af naturen i indretningen. Hvorfor ikke gøre brug af denne genkendelige stil, når du skal skabe synlighed for dit firma?

Med en helt enkelt nøglering i læder, der er smukt og professionelt forarbejdet, skaber du et tidløst og skandinavisk præget look, der helt sikkert kommer til at hænge i nøglerne mange år frem. Og med et klassisk og diskret logo kan du ikke gå helt galt i byen. På den måde får du skabt en brugsgentand, der kommer i spil mange gange hver dag hos de kunder du vælger at dele dem ud til. Der blive skabt en genkendelighed omkring logoet, der gør, at kunderne vil være bevidst om dig og dit firma, når de står og mangler en med præcis dine kompetencer.

Der skal nogen gange ikke så meget til, for at skabe synlighed omkring dit firma. Det eneste du skal sørge for, er at skabe den gode historie folk forbinder med netop dit logo.

Find flere fine nøgleringe her.

Skrevet i:Design

Kommentarer

Vær den første til at kommentere

Efterlad en besked

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*