Skrevet af on marts 21, 2018

Du må aldrig undervurdere betydning af farverne i dit hjem. Det er det første dine gæster lægger mærke til. Dit farve valg, dit design af dit hjem siger meget om din personlighed. Er du til det klassiske eller mere til farver. Alt dette siger dit farve valg noget om. Har du forskellige farvede vægge siger det også noget om din personlighed. Derfor er det ikke lige gyldigt hvilke farve dine vægge er. Når du så er i gang med penslen, så kan du ligeså godt vælge noget maling i god kvalitet. Et produkt du kan regne med – et produkt der lever op til dit hjem.

Læs mere om Gori.

Du kan give dit hjem en make over med Gori maling. Det lyder måske som nor surrealistisk og vildt dyrt – at give ens hjem et make over, men det behøver det i virkeligheden ikke at være. Med et pensel kan du underrette mesterværker, du vil selv blive overrasket over hvor smukt det bliver. Dit hjem blive forandret. Du kan gøre dit hjem mere varm eller kold – afhængig af hvilke farver du vælger. Du kan også indrette rum til rum, så hvert rum har siden funktion og dermed sin egen design. Og hvis du gerne vil have noget helt unik, så skal du tage penslen i egen hånd.

God maling sælger dit hus

Førstehåndsindtryk er vigtigt. Hvis du gerne vil sælge dit hus, så er førstehåndsindtrykket rigtig vigtigt her. Hvordan føles det at komme ind i dit hjem, hvordan føles de forskellige rum, ser det pænt og stort ud. Det er helt utroligt hvor meget bare lidt maling kan gøre. Med den rette maling og rigtige farvevalg kan dine rum virke større og hyggeligere. Når du skal sælge hus, så handler det oftest om at sælge drømmen – det handler om at få skabt nogle billeder oppe i køberens hovedet. Det kan maling hjælpe dig med.

Når man snakker om maling, så tænker de fleste vægmaling, men der findes maling til alt. For eksempel kan du male dine møbler. Hvis du har borde og stole som du egentlig godt kan lide, men det er blevet lidt for kedeligt at se på, så kan du med fordel male dem. Således sparer du også penge – oftest er det billigere at købe maling end at købe et nyt spiseborde med tilhørende stole. At male møbler tager betydeligt mere tid, men til gengæld er det, det hele værd. Pludseligt bliver det hele mere personligt og unikt. Værdien af dine ting stiger – det hele for bare en anden betydning. Det bliver minder for livet.

Ud over spiseborde og tilhørende stole kan du også male gamle spejlrammer og genbruge dit spejl. Det er nok også bedst for miljøet. Du kan også give det i en gave til én du holder af. Pludselig bliver det ikke bare en købt gave, men en personlig gave som du har tænkt over og brugt tid på. Modtageren af gaven vil føle sig unikt og elsket. Det vil helt sikkert være en gave, der blev gemt til det sidste.

Skrevet i:Hjemmet
Tags:

Kommentarer

Vær den første til at kommentere

Efterlad en besked

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*