Skrevet af on marts 24, 2018

Er man en virksomhed og har man en eller flere virksomhedsbiler tilknyttet vil de ofte være på gule plader. Sådanne biler er for det meste uden bagsæder da man skal kunne transportere forskellige ting rundt i bilen. Ønsker man ikke at købe sådan en bil, så kan man gøre brug af flexleasing, som er en god ting. Det er nemlig muligt at foretage en flexleasing på gule plader, hvis man er interesseret i dette. Der kan være mange penge at spare for virksomhedsejere, som vælger at flexlease frem for at eje en masse firmabiler.

Lavere afgift med flexleasing på gule plader

Enhver bilejer ved, at det, som koster mange penge når man har en bil det er de mange afgifter. Det er nemlig dyrt i dette land at have en bil og det er især noget, som bilejerne kan mærke. Vælger man en anden metode vil man kunne spare nogle penge. Man kan nemlig i stedet vælge en flexleasing, hvor man ikke skal betale så meget. Hvis man vælger denne måde at bruge bil på så vil man kunne undgå at betale de mange afgifter. Det, som gælder for en bil med gule plader er, at den har lavere afgifter. Det betyder, at den reelt er billigere at have og det gælder selvfølgelig også i forbindelse med flexleasing.

Hvis man springer ud i en flexleasing på en bil med gule plader kan man altså få nogle lavere afgifter. Derudover vil beskatningen også være billigere. Det gør, at den samlede månedlige ydelse vil være langt billigere end hvis du kører rundt i en bil med hvide plader. Der er altså mange gode grunde til at køre rundt i denne type af bil på disse vilkår. Ønsker man at ombytte sin bil til en van er det en meget skånsom ombytning man skal i gang med. Det er noget, som både vil være hurtigt og nemt at omstille sig til psykisk. Ønsker man dernæst at ombytte tilbage til en personbil efter et par år kan dette sagtens gøres. Alt dette er muligt med flexleasing og det er da også en af grundene til, at så mange mennesker elsker denne måde at køre i bil på.

Få eksklusive biler med flexleasing

Er du lidt luksuriøst anlagt er det klart, at du ikke er interesseret i at køre rundt i en helt almindelig bil, som enhver har. Derimod vil du have noget der skiller sig ud da du måske føler, at hele din personlighed bør afspejles i den bil du vælger at køre rundt i. Kører du rundt med gule plader bliver det med flexleasing muligt at køre i nogle mere lækre biler. Her kan det blandt andet være, at en Range Rover Sport vil være noget for dig. Det er en dejlig, hurtig og trendy bil, som mange vælger at køre rundt i hvis de foretager flexleasing.

Ønsker du denne form for leasing så vil du stadig skulle lægge en førstegangsydelse og derudover skal du også være opmærksom på, at du vil have en fast månedlig ydelse.

Skrevet i:Biler
Tags:

Kommentarer

Vær den første til at kommentere

Efterlad en besked

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*