Skrevet af on januar 29, 2019

Det er ikke for sjov, at rigtig mange mennesker siger, at morgenmaden er dagens vigtigste måltid. Den er nemlig god nok, for det er morgenmaden, som afgør, hvor godt dit energiniveau vil være resten af dagen. Sørger du for at få en god og nærende morgenmad kan du være sikker på, at være mere frisk hele dagen. En lækker morgenmad kan for eksempel bestå af grønne smoothies, som rigtig mange mennesker nyder hver morgen. I disse lækre smoothies skal der mange forskellige ingredienser. Ønsker du at lave sundt i en længere periode kan du vælge at have ingredienserne til disse grønne smoothies altid. Så kan du altid lave dem, og får du gæster kan du lave en endnu større mængde.

Grønne smoothies er nemme at lave

Om morgenen har man sjældent så meget tid til at lave morgenmad og derfor er det en god ting at finde noget, som er nemt og hurtigt. Det kan nemlig gøre, at man kan bruge tiden på vigtigere ting om morgenen. Meget ofte har man brug for at lave forskellige ting og det kan man så prioritere frem for at bruge lang tid på en morgenmad. Blot fordi, at man laver en hurtig morgenmad behøver den hverken at være dårlig eller usund. Laver man for eksempel grønne smoothies vil man opleve, at det kan gå meget hurtigt. Og det er en af de mest nærende former for morgenmad man kan forestille sig.

Du skal sørge for at have CBD-olie da det er en af de ingredienser, som du skal bruge i disse grønne smoothies. Der er mange, som føler, at denne olie giver dem en lindrende effekt på forskellige ting i kroppen. Har man blandt andet smerter kan denne olie i mange tilfælde virke lindrende. Og sammen med alle de andre ingredienser, som man tager i sin smoothie kan man være sikker på, at man får god næring. Det eneste du skal bruge for at lave grønne smoothies er forskellige ingredienser samt en blender. Det vil sige, at når du skal lave dem skal de blot blandes i en blender og det er meget hurtigt nemt. Her kan du lige så godt anskaffe dig en god blender da det vil gøre, at det går væsentligt hurtigere.

Grønne smoothies er god med granola

Har du tænkt dig at lave grønne smoothies, som du skal spise til morgenmad, vil du nyde at drysse lidt chokolade granola ovenpå. Med chokolade granola kan du nemlig få en ekstra sødme, som kan være meget dejlig om morgenen. Laver du selv din granola vil den være endnu sundere end hvis du køber den. Og selvom en er sød kan den sagtens indeholde gode, nærende og sunde ingredienser. Det gode er, at den passer godt til grønne smoothies, og du vil uden tvivl nyde den lille ret til morgenmad.

Du skal blandt andet bruge boghvede og hørfrø, som begge er sunde ingredienser. Derudover skal du bruge hakkede mandler, som er den ingrediens der er mest af med hele 100 gram. Også solsikkefrø og kokosmel er noget du skal bruge.

Læs også denne artikel om grønne smoothies.

Skrevet i:sundhed

Kommentarer

Vær den første til at kommentere

Efterlad en besked

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*