Skrevet af on september 27, 2018

Vi kender det alle sammen. Du skal til et bryllup, fødselsdag eller en anden fejring, og du ved ikke helt, hvad du skal give til den, som holder festen. Og det kan også være rigtigt svært at finde noget, som man bliver glad for, og hvor man har valgmuligheder!

Dette er netop hele fordelen ved oplevelsesgaver. Disse gaver er blevet meget populære til netop disse arrangementer, hvor en gave er vigtig, men hvor det ikke altid er nemt at finde en gave. Oplevelsesgaver er kort sagt gaver, hvor du giver en eller anden form for oplevelse, som modtageren ikke har prøvet før.

Fordelen ved disse gaver er, at du ofte finder pakker, hvor modtageren har flere forskellige valgmuligheder. Så er de ikke begrænset til én oplevelse på ét sted, hvilket kan være en velsignelse i en travl hverdag.

Giv en god ven én på opleveren

Et af de vigtigste aspekter i, at oplevelsesgaver gives er, at du ofte finder ting her, som du ikke havde fundet andre steder. Hvordan vil du lige arrangere en flyvetur i en ægte luftballon til en af dine bedste venner? Det kan være helt umuligt. Med sådanne gaver ved du altså, at du altid kan ramme noget spændende, som de ikke forventer!

Og det er ikke kun flyveture i balloner. Måske skal du prøve at lave alt fra skydiving til klatrevægge, fra paintball til at køre i ægte kampvogne. Det er netop med oplevelsesgaver, at du finder alt dette.

Det er også en fantastisk måde at blive kreativ på. For når du giver sådan en gave, og modtageren så lige pludseligt skal prøve at være stuntmand for en dag, så er grinet på deres ansigt bare noget, som kan være svært at glemme igen!

Mad og drikke i uforglemmelige oplevelser

En anden fantastisk måde, hvorpå oplevelsesgaver kan bruges, er ved at give gaver i form af mad og drikke. Det er for eksempel utroligt populært at give gaver, hvormed man får flere dage på en kro eller måske et bestemt måltid på en kendt restaurant.

Dette er for modtageren også en fantastisk måde at komme ud af boblen og ikke bare forblive for meget på de kendte steder med de kendte smage!

Eller måske skal det være lidt mere ekstravagant? Hvis dette er tilfældet, så er det jo smagning af forskellige slags kaviar eller gastronomiske ophold på slotte, som frister. Dette er igen gaver, som de færreste tænke over at købe til sig selv, så du kan komme ud at være kreativ.

Til sidst finder du også kurser i madlavning. Alt fra, hvordan de fineste drinks laves til, hvordan man kan blive bedre til at gå i køkkenet med sine børn. Dette er en helt anden måde at komme i kontakt med sin kulinariske side på, og det er helt klart nemmest at gøre dette med en oplevelsesgave!

Besøg gaveinspiration.dk og find flere forslag.

Skrevet i:Gaver & Gadgets

Kommentarer

Vær den første til at kommentere

Efterlad en besked

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*