Skrevet af on marts 4, 2018

En af de mest frustrerende ting ved projektorer, der har nok altid været selveste pærerne. Hvis der er noget, som alle har frygtet på et eller andet tidspunkt, så har det været det, at nogen måske er kommet til at tage strømmen eller ved at uheld hevet stikket ud til projektoren. Det er noget, der meget hurtigt kan ende galt, hvis man ikke er heldig. Det er nemlig sådan, at der så er en god chance for, at selveste pæren er sprunget. Det er dog stadig et problem i dag, men man er også blevet bedre til at udvikle disse projektor pærer, så de kan holde i længere tid.

Man har nemlig lært at få lamperne til at kunne lyse i længere tid, så man har lidt mere at arbejde med, end hvad man havde før. Man har blandt andet arbejdet med ecomode ved projektorer, hvor nogle af dem kan lyse helt op til 25 procent mere end normalt. Det virker måske ikke som en af de mest drastiske ændringer, men det er en meget stor forbedring i forhold til, hvad man havde før. Der er også nogle apparater, der er kloge nok til at selv regne ud, hvordan man bruger den. Så undgår den at gå ud på de rigtige tidspunkt og går derefter ud på de tidspunkter, hvor man ikke normalt bruger den.

Hjælp med at holde pæren i live

Selvom det har meget med selveste pæren at gøre, så kan man selvfølgelig også selv hjælpe til. Man behøver ikke at slide timerne op på en pære meget hurtigt, hvis man kan få lidt mere ud af den end normalt. Det handler bare om, at man er lidt sødere ved end projekter i det overordnede. Når man bruger sin projektor meget, så er der nemlig nogle grundregler, som man skal forholde sig til, hvis ens pære skal overleve lidt længere.

Det første skridt er at hele tiden være opmærksom på miljøet omkring selveste maskinen. Hvis den bliver meget varm eller der er noget, der stopper ventilationen til, så skal man gøre noget ved det. Det kræver noget kold luft, så den ikke bliver overophedet. Man skal derudover også sørge for at skifte filtret i maskinen, der opfanger al det støv, der prøver på at komme ind. Hvis den bliver stoppet til, så har man heller ikke muligheden for at få frisk og koldt luft indtil motoren, så det er selvfølgelig også meget vigtigt.

Storindkøb for en sikkerhedsskyld

Hvis man endelig formår at finde et sted, hvor deres priser ikke er urimeligt dyre, så er det en meget god idé, hvis man sørger for at købe en hel del af dem. Helt generelt så er pærerne ikke noget af det, der er billigst. Det kan godt være rigtig dyrt, men til tider så har man ikke et valg, fordi man bare desperat har brug for en ny pære. Så hvis man virkelig gerne vil gøre sig selv en tjeneste, så bør man helt klart også sørge for, at man har nok pærer liggende, når uheldet er ude. Så kan man både løse problemerne og spare en hel del penge på samme tid.

Kommentarer

Vær den første til at kommentere

Efterlad en besked

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*