Skrevet af on juni 26, 2018

Mange mennesker går og drømmer om et pænere smil, men udsigten til togskinner med madrester siddende i tide og utide virker skræmmende på mange. Det kan være alt fra nogle små skævheder til større tandreguleringer. Smilet er noget, der ofte betyder rigtig meget for os. Nogle oplever dårligt selvværd, hvis tænderne sidder på en uheldig måde. Et perfekt smil kan derfor hjælpe os til at smile mere og give mere selvværd og glæde i hverdagen.

Der er heldigvis kommet en helt ny metode til at rette tænderne, som er nærmest usynlig. Behandlingen foregår med en gennemsigtig bøjle, der sættes ud over tænderne. Den tages ganske enkelt ud, når man spiser, og når man børster tænder. Den øvrige tid, både nat og dag, skal bøjlen sidde på.

Det er muligt at få en tandregulering med invisalign i København. Der kan man få et 15 minutters gratis tjek, hvor det vurderes, om man kan få lavet de ønskede tandreguleringer ved hjælp af en invisalign bøjle. Sådan et tjek er helt uforpligtende.

En invisalign bøjle gør det mere behageligt at få tænderne rettet. Det er en smertefri behandling, og så er det en let behandling. Hygiejnen er også meget bedre, end hvis man vælger de traditionelle togskinner. En af fordele ved invisalign bøjlen er nemlig, at tænderne kan børstes grundigt, mens bøjlen af ude, hvorimod togskinner sidder fast på tænderne, og derved giver nogle udfordringer i forhold til tandbørstningen.

Sådan foregår en invisalign behandling

Man kan dele behandlingen op i forskellige trin. Det første trin er at få lavet det gratis tjek, hvor det vurderes, om behandlingen vil kunne lade sig gøre. Dernæst skal der laves en 3D scanning at tænderne, så man kan begynde på forarbejdet.

3D scanningen bliver brugt til at lave en 3D video, der viser dig behandlingens resultater trin for trin. Du kan dermed se det færdige resultat allerede inden behandlingen er påbegyndt. 3D videoen kan bruges som et redskab til at vurdere, om man ønsker at påbegynde behandlingen ud fra vurderingen af det endelig resultat. 3D videoen laves i USA. Dette tager omkring 14 dage.

Det tager ligeledes omkring 14 dage fra man vælger at begynde på invisalign, til de første invisalignskinner er klar. Man skifter skinnerne ud, når man har anvendt dem i 15 dage. På denne måde, retter de lige så stille tænderne på plads. En behandling med invisalign tager fra 6 – 15 måneder. Tidsperioden afhænger af hvor store reguleringer, man ønsker foretaget.

Livet efter endt behandling med invisalign

Når behandlingen er færdig, kan man vælge at anvende en invisalign bøjle om natten, som sørger for, at tænderne ikke rykker sig tilbage. Man kan også vælge at få sat nogle tynde tråde bag på tænderne, som ikke er synlige fra forsiden af tænderne.

En Invisalign behandling er derfor oplagt, hvis man ønsker et perfekt smil, men ikke har lyst til at bære en synlig bøjle, og gerne vil have et smertefrit forløb, med de bedste forudsætninger for god tandhygiejne.

Læs mere om behandlingen på tpobro.dk

Skrevet i:sundhed

Kommentarer

Vær den første til at kommentere

Efterlad en besked

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*