Skrevet af on maj 15, 2018

Da de første muligheder for nethandel først kom frem for snart mange år siden, var der mange der kritiserede den nye måde at handle på. Folk var bekymrede for sikkerheden i forbindelse med beskyttelsen af deres privatoplysninger, og en del mente endda at nethandel blot var en døgnflue, som ikke ville holde i længden. I dag ved vi dog at nethandel på ingen måde var en døgnflue.

At handle på nettet er noget som en mange danskere gør regelmæssigt, og nogle foretrækker endda at handle på nettet frem for at handle i fysiske butikker. Det er stort set muligt at købe hvad som helst på nettet i dag, uanset om det gælder tøj, sko, elektronik, haveudstyr eller noget helt andet. Når man køber noget over nettet, kan man ofte vælge at få varerne sendt direkte til ens private adresse. På denne måde kan man altså helt undgå at skulle ind i en fysisk butik, og dermed slippe for menneskemylderet og parkeringsafgifter. En anden ting der bidrager til populariteten af nethandel er muligheden for at købe de varer man finder på nettet på afbetaling.

Gratis lån hos ViaBill på varer under 2000 kr.

Når man nævner ordet ”afbetaling” er der mange danskere der er hurtige til at miste interessen. Blandt den danske befolkning er der gennem årene kommet et dårligt stigma omkring det at købe varer på afbetaling. Mange danskere associerer varer på afbetaling med ekstra gebyrer og renter, som gør varerne meget dyrere i længden end de egentlig burde koste. Heldigvis forholder det sig ikke nødvendigvis sådan. I dag er der flere muligheder for at betale varer man køber over nettet på afbetaling, uden ekstra renter og gebyrer. En af dem som udbyder denne service er ViaBill. Find alle Viabill butikkerne her.

Hos ViaBill er det muligt at købe en vare for helt op til 2000 kr. på afbetaling uden gebyrer. For at gøre brug af dette tilbud skal man blot oprette en bruger hos ViaBill, hvorefter man kan vælge ViaBill som betalingsmulighed næste gang man handler på nettet. Herefter kan man nøjes med at betale helt ned til 1/24 af varens beløb til ViaBill hver måned, indtil varens fulde pris er betalt. Dette betyder at man hos ViaBill i princippet kan få et gratis lån på helt op til 2000 kr. uden gebyrer eller renter.

Lån penge hos Ferratum

Hvis man ønsker at købe en vare der koster mere end 2000 kr. på nettet, er det ikke muligt at købe den på afbetaling hos ViaBill. Hvis man ikke har råd til varen lige i øjeblikket, kan man med fordel vælge at tage et lån hos Ferratum i stedet. Hos Ferratum kan du få et gratis lån. Hos Ferratum er det muligt at få billige lån til lige det man står og mangler. Hvis nu man står og mangler penge til en ny computer og bare ikke kan vente indtil lønningsdag, kan man låne pengene hos Ferratum. Herefter kan man tilbagebetale beløbet hen over en periode man selv bestemmer. Her skal man dog være opmærksom på at der er som ved langt de fleste andre låneudbydere kommer renter på når man tager et lån hos Ferratum.

Skrevet i:Penge
Tags:

Kommentarer

Vær den første til at kommentere

Efterlad en besked

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*