Skrevet af on juli 9, 2018

Er du registreret som dårlig betaler, og har du behov for at låne penge, så fortvivl ikke – der er stadig muligheder, selvom du er i RKI. Der findes en række låneudbydere på markedet, som kan hjælpe dig, så du kan låne de penge, du har brug for, men der kan være stor forskel på, hvilke krav de stiller. Nogle udbydere kræver eksempelvis, at du har en medkautionist, før du kan få lov til at låne penge trods RKI, mens andre er knap så restriktive. Undersøg derfor markedet, før du optager et nyt lån.

Det anbefales som hovedregel ikke at låne, hvis man er registreret i RKI, men det kan i nogle tilfælde være nødvendigt. Står du i en sådan situation, er det vigtigt, at du først overvejer andre muligheder for at skaffe penge. Nogle vælger at pantsætte deres ejendele, mens andre påtager sig ekstra arbejdsopgaver, så de ikke skal låne mere. Tænk derfor over alternativer, før du låner penge trods RKI.

Lån det, du har brug for

Har du besluttet dig for at optage et nyt lån, er det vigtigt, at du kun låner det, som du har brug for. For mennesker, der er registreret i RKI, er økonomien ofte i forvejen meget stram, og et nyt lån betyder blot flere månedlige udgifter i fremtiden. Det anbefales derfor, at du ikke låner mere, end du behøver, så du ikke havner i endnu større problemer, når du låner penge trods RKI.

I forlængelse af ovenstående bør du tænke over, om du evt. kan vente med at låne penge, indtil din økonomi ser lidt bedre ud. Dette er især tilfældet, hvis du står og vil optage et lån i forbindelse med et nyt indkøb, som ikke er strengt nødvendigt. Overvejer du derfor at låne penge til eksempelvis et smart fjernsyn, selvom du er opført i RKI, så bør du tænke over, om indkøbet af det nye legetøj ikke kan vente til et tidspunkt, hvor du har mere styr på dine finanser.

Afsøg markedet, før du låner

Der findes, som nævnt tidligere, en række forskellige virksomheder, som tilbyder af lån af penge trods RKI, og disse har meget forskellige lånebetingelser. Nogle låneudbydere er forholdsvist dyre, mens andres krav måske er meget strikse. Som hovedregel kan man sige, at jo færre krav en låneudbyder har til dig som låntager, jo dyrere er lånet som oftest. Der kan derfor være stor forskel låneudbyderne imellem, og det er en rigtig god idé at afsøge markedet, før du optager dit nye lån, så du er sikker på at få de bedst mulige lånevilkår og ikke pludselig står med en stor ekstraregning, som du ikke havde forudset.

Lånemarkedet kan være en jungle at finde rundt i, men der findes heldigvis hjemmesider, som samler de forskellige låneudbydere, så du får en mere overskuelig liste over dine muligheder. Er du interesseret i at låne penge trods RKI, anbefales du derfor at kigge rundt på nettet, så du får bedre styr på, hvor du kan låne.

Skrevet i:Penge

Kommentarer

Vær den første til at kommentere

Efterlad en besked

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*