Skrevet af on august 20, 2020

Uanset hvilken generation man hører til vil man altid opleve, at de ældre generationer har stærke holdninger til visse beklædningsgenstande og modefænomener. En af disse ting er og vil formentligt altid være bukser med huller. Det er nemlig noget, som ældre generationer synes lyder så mærkeligt da det virker kontraintuitivt at købe noget, som allerede har huller. Ikke desto mindre er det dog et modefænomen, som vokser stødt og flere og flere går rundt med bukser med huller, og her er der både tale om piger og drenge.

Mange forskellige bukser med huller

Rigtig mange af de bukser med huller man finder har ikke så mange huller i sig. Der er for det meste blot tale om et par huller og disse huller har for det meste en aflang form så det ligner, at det er et hul, der er kommet helt naturligt på grund af dagligt slid. Og det er netop det, som er kunsten ved bukser med huller og meget ofte det, som folk kigger efter. For de ønsker, at det skal være så naturligt som muligt, at der er disse huller da ingen er interesserede i, at det er meget tydeligt, at hullerne er ‘kunstigt’ opstået da de er skabt med de givne huller.

Den klassiske buks med huller vil være et par forholdsvis almindelige jeans i en blålig farve, som ofte på knæene har et par revner. For når der opstår naturligt slid på bukserne vil det altid være noget, som sker først på knæene da det er et sted, hvor der er rigtig meget friktion. Dernæst er det også meget ofte lige under baglommerne, at man vil opnå et naturligt slid. Netop derfor er det også meget ofte her, at bukser med huller har deres huller.

Bukser med huller over det hele

Selvom de fleste bukser med huller blot har nogle enkelte huller kan du dog også finde de mere drastiske bukser, som er helt dækket af huller. Disse bukser giver mere et statement og af og til kan det næsten være sådan, at man kan se det undertøj man har på. Det er dog kun de færreste bukser med huller, som er så drastiske da de fleste blot har et par enkelte huller.

Det er efterhånden blevet så udbredt med bukser med huller, at ingen vil studse over det hvis du tropper op til et fint arrangement i et par bukser af denne type. Det er dog klart, at hvis det er et meget formelt arrangement bør du vælge nogle bukser, som er i en mørkere nuance så som sort eller mørkeblå. Tager du en hvid skjorte på til nogle sorte bukser med huller vil du sagtens kunne tage til et bryllup eller lignende hvor man skal være lidt fin. Får du desuden gjort noget ved håret vil det også være en stor hjælp da det kan være med til at få hele looket til at virke mere formelt, hvis det er det du ønsker.

Læs flere interessante erhvervsnyheder

Kommentarer

Vær den første til at kommentere

Efterlad en besked

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*