Skrevet af on marts 14, 2017

Der er rigtig mange ting i livet som kan være svære at få hovedet omkring. Når det kommer til internettet kan det være specielt svært, for det er generelt meget teknisk og så er det endda også en relativ ny ting i modsætning til noget som biler, som har været i vores liv i over hundrede år nu. Så i denne artikel vil vi gå igennem lidt af de forskellige ting du burde vide om internet og specielt hvad bredbånd er. For det er en viden som kan spare dig rigtig mange penge i fremtiden når det kommer til, at skulle købe dig selv noget internet, som ikke efterlader dig med abstinenser, fordi du ikke kan se den nye serie på Netflix som du har ventet hele ugen på.

Men hvad er bredbånd så? Det er kort og godt den mest brugte form for internetadgang på grund af de hastigheder der tilbydes. Det er tilbudt i flere forskellige former hvoraf du helt sikkert kender nogen af dem: DSL, kabel, fiber-optisk og satellit. Der er måder man kan komme på internettet uden at skulle have en metode, som er bredbånd, men det er næsten ikke værd at diskutere, for hastighederne er så langsomme at du uden tvivl hurtigt vil blive rigtig utilfreds med det. Og det kan vi jo ikke have? For selvom internettet er lidt af en luksus for mange af os, så er det også for mange af os andre blevet til en nødvendighed. Jeg ved, at hvis mit net er nede så ender jeg altid med lidt af en eksistentialistisk krise, for jeg ikke rigtig ved hvad jeg skal til at foretage mig. Men sådan behøver det nemlig ikke være med det gode og trofaste bredbånd.

Besøg bredbåndsguiden.dk og find det billigste internet.

Lidt mere om bredbånd

Men når du læser denne artikel nu læser du den højst sandsynligt på nettet, som du har fået adgang til ved en forbindelse. Og jeg vil endda vædde med, at denne forbindelse er etableret gennem bredbånd, for det er der bare meget netværk nu om dage som er. Men der kan være rigtig stor forskel på hvordan du kommer på nettet, for selvom bredbånd generelt er rimelig hurtigt, så kan der godt være forskelle i hastighed fra bredbånd til bredbånd. Så hvis du for eksempel er forbundet gennem DSL, så kan det sagtens være, at du måske har lidt langsommere forbindelse, eftersom DSL hastigheder er defineret gennem hvor tæt du er på en ”switching station” (det fungerer nemlig gennem telefonlinjer).

Og hvis du læser dette forbundet med kabel, så er du uden tvivl rimelig meget hurtigere, dog igen afhængig af hvor i landet det er, du har dette kabel, som ofte gives af TV udbydere. Eller er du forbundet med fiber-optisk? Så har din computer sikkert allerede indlæst internettet fra i morgen inden det overhovedet er kommet ud, så hurtigt er det! Eller okay det er lidt af en overdrivelse, men hvis du har fiber så er der derimod en rigtig høj chance for, at du har noget godt og hurtigt internet.

Skrevet i:bredbånd
Tags:

Kommentarer

Vær den første til at kommentere

Efterlad en besked

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*