Skrevet af on september 15, 2017

Mange danskere bruger meget af deres fritid på at spille computerspil. Personer der bruger meget af tid foran computeren på diverse spil bliver populært klassificeret som ”Gamere”, og i takt med at computere og computerspil er blevet forbedret væsentligt igennem de seneste år, er antallet af Gamere steget eksplosivt. Læs bare her.

Mange er af den opfattelse at Gamere bare er dovne teenagere der ikke har andet at tage sig til end at spilde deres tid foran computeren. Men rent faktisk forholder det sig sådan at det kan være meget psykisk krævende at være Gamer. Hvis man vil konkurrere mod andre i computerspil skal ens reflekser og ens mentale kapacitet være skarpe og hurtige. Er det ens plan at forsøge at tage ens Gaming til det næste niveau, er det altså vigtigt at man har hovedet med sig, og det er ikke nok blot at afsætte en stor mængde tid til at spille computerspil. Ud over det mentale er det også vigtigt at man har det rigtige Gaming udstyr hvis man vil forsøge at blive en af de bedste i et pågældende computerspil.

Gaming udstyr uden en god computer er ikke meget værd

Langt de fleste Gamere er udmærket godt klar over hvor vigtigt det er at have det rette Gaming udstyr. Det absolut vigtigste stykke udstyr for en Gamer er computeren. Uden en ordentlig Gamer PC kan man lige så godt droppe ideen om på et tidspunkt at blive en af de bedste Gamere. Mener man sin Gaming seriøst, er man simpelthen nødt til at anskaffe sig en god Gaming computer, da man ellers ikke har en hastighed der kan hamle op med konkurrenternes computere.

Hvis en computer skal bruges til Gaming er det først og fremmest vigtigt at processoren er af god kvalitet. Når man har sikret sig at processoren er god nok til de behov man har, bør man kigge på computerens grafikkort. Mange moderne computerspil er meget avancerede når det kommer til grafikken, og kan derfor ofte kræve meget af grafikkortet. Af den grund er det vigtigt at grafikkortet kan håndtere den stress og den belastning det uden tvivl vil blive udsat for når man Gamer. Endeligt er computerens hukommelse også yderst vigtig når det kommer til Gaming, og det er derfor vigtigt at holde øje med at ens computer har nok RAM.

Spar ikke på dit Gaming udstyr

En god computer er naturligvis ikke det eneste vigtige når det kommer til Gaming udstyr. En computer uden skærm, mus, musemåtte, tastatur og hovedtelefoner er ikke meget værd for en Gamer. Alle disse (måske med undtagelse af skærmen) ser mange ikke-Gamere som mindre vigtige, men rigtige Gamere er godt klar over hvor stor en forskel en god mus med musemåtte, et mekanisk tastatur eller et par hovedtelefoner af høj kvalitet kan gøre for ens Gaming-oplevelse. Hvis man er seriøs Gamer er det derfor vigtigt at man ikke sparer på disse stykker Gaming udstyr, selvom det måske godt kan være fristende at prioritere dem i sidste række.

Skrevet i:Spil

Kommentarer

Vær den første til at kommentere

Efterlad en besked

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*